torsdag 10 juli 2014

VM rapport 6

Andra dagens modell.

Modellen för andra dagens PreO var intressantare, mer detaljer och därmed roligare kurvläsning. Men, kontrollpunkter som mellanrum och "brantslut", istället för att ha fler och roligare orienteringskontroller. Men vi skall klara det också!
Stället vi var på kommer vi också vara på imorgon, samma som O-löparna har sin medeldistans, så vi fick inte behålla kartorna och vi fick inte ta några kort, men det kommer att se ut ungefär så här.
 
Rolf startar först av oss imorgon, han lyckades ju inte så bra i onsdags, sen kommer Ola, och de andra startar ungefär vid halv tolv och framåt, exakta starttider kommer ni att hitta här.
 
Vi har inte bara tävlat, vi har "turistat" lite också. Det är fina vyer över bergen, slingriga vägar med branter på båda sidor om vägen, varierande med  öppna platåer med grässlätter där det ligger gårdar med massor av kor. Samhällena ligger ganska tätt ändå, men med de vägarna tar det ändå tid där emellan.
 
Visar lite bilder som visar hur det ser ut.
 
 Utsikt över sjön nedanför vårt hotell.
 Vy i närheten av TempO kvalet.
 Dolomitiska bergen i bakgrunden
 Nej, det är inget vulkanutbrott.
 Lärkträden var raka och höga, Stig sa 32 meter. Han jobbar med träd, han borde veta.

 Inga och Roland trodde de kommit till Brösarps backar.
En del har inte fattat att det är sommar.
 
 
Så imorgon gäller det.
 
Bosse
 
 

4 kommentarer:

Ingemar G sa...

och vi håller tummarna.....

Nils Wahlberg sa...

Instämmer med Ingemar.

Ingemar G sa...

Grattis till mycket goda insatser. Mikael, Ola och Marit. Lite synd att inte Inga kunde hänga kvar där i toppen. Så det var Kroaterna som räddade håret på dig Bosse. Det var för j..kligt ;).

Tror på "the Beauty" i "Beauty and the Beasts" och att "bästarna" tar "Världsmästarna" när de slåss om totalsegern i stafetten.
Skall bli kul att se hur många landslag förbunds- "pamparna" ursäkta damerna ;) får bakom sig. Tror att det kan nog bli en hel del.

Ingemar G sa...

Glömde säga att det var fina bilder på många fina vyer Bosse.