lördag 27 juni 2015

VM rapport 27/6

Inga medaljer till Sverige. Sämsta VM någonsin. men det fanns ljuspunkter Stig hade fullt och klättrade, blev bäste svensk i öppna han blev till slut nia, Marit klättrade och blev 11, Michael klättrade och blev femma, Michael och Inga hade snabbast svarstider på tidskontrollerna. Ni märker att vi får leta efter ljuspunkter. Det roligaste denna dag var väl att titta på vaktmästarna på golfbanan, de höll på i två timmar med att laga en vatten slang, sen levde slangen ett eget liv en stund. Sen skulle nån byta kläder, ni kan få en sista grej att tävla om, jag kallar leken "Gissa magen", fundera på den en stund.

Nu återstår banketten och i morgon kör vi en stafett, vi har fyra lag och har lånat ut Roland till danskarna, han kommer ju där nerifrån nånstans, så det är ingen större skillnad.

Bosse


Lennart ligger i, passar på att cykla lite, men han kom inte så långt...............
Cykeln stod still hela tiden.........

Vem hade finast tröja? nej jag menar blomsterkrans.

Lite vila blev det innan de kom i mål.

 
Gissa magen. Jag, Ola, Martin, Owe eller Marit.
 
Jag hade köpt champagne för att fira våra medaljer, den fick Sören och Jullum istället, de båda treorna.


 Paralympic Podiet. Vladimir Vovk Ukraina etta, Ivitca Bertol Kroatien tvåa, Sören trea Ola och Michael fyra och femma, Jana Kostova sexa.
 Podiet i öppna klassen. Michele Sera Italien etta, Anti Rusanen tvåa Martin Jullum trea Marko Määtälä fyra Vitalii Kyrychenko Ukraina femma Guntars Mankus sexa.
Podiet för lagtävlingen. Ukraina etta, Kroatien tvåa, Finland rea, Tjeckien fyra, Sverige femma och Lettland sexa.








Inga kommentarer: