fredag 26 juni 2015

VM rapport 26/6

Skitdag för svenskarna.

Riktig skitdag för de tre i TempO finalen. Bäst kom Martin på en tionde plats, Lennart kom fjortonde och Marit först på tjugoförsta plats. Långt ifrån kapaciteten och förväntningarna. Vann gjorde nu Anti Rusanen före slovaken Jan Furus, trea kom den "nye norsken" Sondre, faktiskt riktigt roligt för hans del, han är ju frisk från sin benskada, ¨men han kommer nog nu att fortsätta med PreO.
 
Ändå roligt med så många nya namn i toppen av resultatlistorna, den nye italienaren som jag nämnde igår kom åtta, och två portugiser kom sexa och sjua. De verkar satsa stenhårt på PreO, efter att de hade EM i fjol.
Dagens bana gick på Zagrebs golfbana, där även morgondagens avslutning av PreO delen skall gå. Modellen som vi gick efter TempO finalen, trivdes Ola på, både underlaget och att det inte var kuperat, hans knä går ju inte speciellt bra i backar, så det verkar lovande, då ju han leder efter många turer hos funktionärerna för att få rätsida på hans tidsstämplingar.
Maten som vi blev bjudna på vid golfrestauranten var också helt OK.
Håll nu tummarna för att mitt hår ryker imorgon, två guld och lockarna åker eller så har de nåt annat på lut, vi får se....
 
Bosse
 

Inga kommentarer: