tisdag 15 april 2014

Guldrapport 5 från EM

Alltså ett guld till Michael, hans första individuella guld på mästerskap, välförtjänt, äntligen. Ola följe upp med att behålla silverplatsen, men Rolf tappade en plats till sexa, trots en poäng mer idag. Det var en lite lättare bana idag, tyckte de flesta som kom i mål vilket det visade sig att det var  totalt 18 st som hade alla rätt idag, i båda klasserna.
 I öppna klassen förblev Jari och Anti från Finland etta och tvåa, medan Marit klev upp på tredjeplatsen. Här revanscherade sig både Jens och William, genom att pricka in alla rätt och klättrade rejält, Jens till en tjugosjunde plats och William till en åttonde plats. Stig slutade fyra, Martin elva, Erik blev artonde och Lennart tappade tyvärr sin tredje plats från första dagen till platsen efter Jens. Det var några slarv fel där, troligen pga värmen eftersom solen tittade fram mot slutet, och därmed blev det rejält varmt, i alla fall mot vad vi var vana vid, bara för några dagar sedan, innan vi kom till Portugal.
Sen blev det en nervös vätan på att lagresultaten skulle bli färdiga. Och med 6,5 sekunders marginal så är mitt hår kvar (än så länge) Finland vann Sverige med Martin , Stig  och Michael som tvåa, och lite överraskande Ryssland lag två på tredje plats.
 Imorgon, onsdag går då TempO finalen och där hoppas vi på fler framgångar. Champagnen är inköpt och hårtrimmern är laddad.
 Ola, Michael och trean Pekka Seppä i Paralympic.
Anti Rusanen, vinnaren Jari Turtu och Marit i öppna.
Stig, Michael, Martin , vinnarna Finland och Ryssland lag 2.
 
Kartor och lösning PreO dag två.
 


 
Klarade ni TempO kontrollerna? De rätta svaren är F,C,B,Z,Z.
 




1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till alla medaljörerna. Å speciellt då kanske till Mikael. Vi syns i Halden. Skall bli kul att tampas med en färsk Europamästare. Jag hoppas på solförmörkelse då så vi får använda pannlampa. :)

Lycka till på Tempot nu !!!