söndag 6 juli 2014

VM rapport 2

Vi är nu mer installerade, hotellet vi bor på heter Hotel Romanda och ligger i Lavarone precis vid en vacker alpsjö, och vi bor tillsammans med övriga svenska landslaget.
Men återigen så är brandutrustningen undermålig, sån här släckutrustning klassade vi ut i Sverige för decennier sen.

Så var Tempo modellen gjord, och det verkar lovande, kontrollerna var distinkta, men det kanske kan löna sig att ta några sekunder extra för att få rätt. Vi träffade Lennart där men han är ju Senior Event Adviser, så han höll lite diskret distans.
 
 
Efter Modellen åkte vi och åt vid en restaurang precis vid strandkanten av Lago di Caldonazzo. Det var inte bara vyerna som gick an att se på.
 
Jens tog lite bilder från Venedig, han och Marit sprang publik tävlingen där också, så här kommer lite bilder från den turen. Surt att vårt plan gick på lördagen, hade varit väldigt roligt att besöka den staden. Absolut en plats man måste ha besökt innan man plockar ner skylten.
Tove sprang till sig en andra plats.

Rialtobron.
Canal Grande.

Marit på Marcusplatsen.
 
Ikväll åker vi till Asiago för invigningen och Team Official Meeting, där får vi mer information om Tempo Kvalet som börjar imorgon, så nu hoppas jag att ni håller alla tillgängliga tummar.
 
Bosse

2 kommentarer:

Nils Wahlberg sa...

Vi håller alla tummar och tår. Lycka till hela gänget.
/Nils W

Ingemar G sa...

Kul att se lite hur ni har det.

Jag håller båda tummarna för er. Tårna har jag lite svårare med :)
/ Ingemar G